Påskefrokost

Byens bedste Påskefrokost 

9 anretninger serveres i 3 serveringer ved jeres eget bord

Kan naturligvis også bestilles ud af huset to-go, hvis påskehyggen skal nydes hjemme

Fra Skærtorsdag d. 17. april til og med 2. Påskedag mandag d. 21. april
Fra kl. 12.00 - 16.00

Min. 2 couverter
Reservation nødvendig
Bestil senest 2 hverdage før

1. servering

Marinerede hvide sild med lækker hjemmelavet karry-æblesalat, kvarte æg, løg og kapers

Varmrøget laks, husets egen, med hjemmelavet urtecreme

Paneret fiskefilet med remoulade, dild og citron

Æg med håndpillede rejer, mayonnaise, dild & citron

***

2. servering

Sennepsglaseret skinke med flødestuvet spinat

Lune tarteletter med høns i asparges

Lækre lune frikadeller med hjemmesyltet rødbeder og agurkesalat

Dejlig lun leverpostej med stegte champignon og bacon

***

3. servering

2 gode oste med udvalg af kiks & grønt


Alt serveres naturligvis med Birdies hjemmebagte rugbrød, lyst brød, fedt & smør

 295,- 

***

Tilvalg - 35,- pr. stk. / pr. person 

Stegte sild - hjemmelavet naturligvis
(med første servering)

Husets dejlige hjemmelavet hønsesalat med stegt bacon og champignon
(med anden servering)

***

OBS - ved bestilling ud-af-huset leveres alle retter kolde, og I skal selv varme de retter, som skal serveres lune.