Byens bedste Påskefrokost
9 anretninger serveres i 3 serveringer ved jeres eget bord
Kan naturligvis også bestilles ud af huset to-go, hvis påskehyggen skal nydes hjemme
Fra Skærtorsdag d. 17. april til og med 2. Påskedag mandag d. 21. april
Fra kl. 12.00 - 16.00
Min. 2 couverter
Reservation nødvendig
Bestil senest 2 hverdage før
1. servering
Marinerede hvide sild med lækker hjemmelavet karry-æblesalat, kvarte æg, løg og kapers
Varmrøget laks, husets egen, med hjemmelavet urtecreme
Paneret fiskefilet med remoulade, dild og citron
Æg med håndpillede rejer, mayonnaise, dild & citron
***
2. servering
Sennepsglaseret skinke med flødestuvet spinat
Lune tarteletter med høns i asparges
Lækre lune frikadeller med hjemmesyltet rødbeder og agurkesalat
Dejlig lun leverpostej med stegte champignon og bacon
***
3. servering
2 gode oste med udvalg af kiks & grønt
Alt serveres naturligvis med Birdies hjemmebagte rugbrød, lyst brød, fedt & smør
295,-
***
Tilvalg - 35,- pr. stk. / pr. person
Stegte sild - hjemmelavet naturligvis
(med første servering)
Husets dejlige hjemmelavet hønsesalat med stegt bacon og champignon
(med anden servering)
***
OBS - ved bestilling ud-af-huset leveres alle retter kolde, og I skal selv varme de retter, som skal serveres lune.